Ontspanningsmassage

Deze vorm van massage is er op gericht om de innerlijke energiebalans in het lichaam te herstellen. Hierbij spreek je ook de eigen kracht van je lichaam aan. Bij de oosterse ontspanningsmassage gaat men ervan uit dat het lichaam een deel van de energie is, en daardoor kun je niet alleen de klacht afzonderlijk behandelen. Er wordt daarom naar een totaalbeeld van de client gekeken. Door middel van een korte vragenlijst wordt er, voordat er behandeld wordt, o.a. gekeken naar de totale lichamelijke situatie. Tijdens de behandeling kunnen, indien noodzakelijk en gewenst adviezen worden meegeven, waardoor er tevens een beroep op je eigen verantwoordelijkheid voor je lichaam wordt gedaan.

Sporters (zoals hardlopers, mountainbikers, wielrenners, spinners, tennissers, voetballers, hockeyers, paardrijders, cross country, mud runners etc. ) die hun lichaam teveel belast hebben, waardoor verzuringen in de benen, stijfheid in het lichaam, of stramme spieren zijn ontstaan, hebben ook veel baat bij deze vorm van massage. De blokkades in betreffende lichaamsdelen worden opgeruimd en door het zelf genezend vermogen te activeren samen met een betere energie doorstroming kom je weer veel sneller in balans, wat de sportprestaties ten goede zullen komen. 

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige oliën die een diepe inwerking op het lichaam hebben. Het lichaam raakt tijdens de behandeling steeds meer en meer in ontspanning. Je zult merken dat, zowel tijdens als na de behandeling, je hoofd veel 'leger' aanvoelt dan je normaal gewend bent. Je voelt je ontspannender, maar tegelijkertijd ook veel energieker in je lichaam.